Здравей Гост ! Регистрирай се и влез .

Навигация на книгата

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 1 гост online.

Гласуване

Колко тестови Друпал сайта имате?
1-5 бр.
61%
5-10 бр.
16%
10-15 бр.
8%
15-20 бр.
3%
20-30 бр.
3%
30-40 бр.
3%
40-50 бр.
3%
над 50 бр.
5%
Общо гласове: 38

Разпространи

Разпространи съдържание
2 отговори [Последно мнение]
zoja
Offline
Регистриран: 26 Юни 2015

Здравейте, направих сайт на Друпал, но не мога да правя редакция, защото след като се логна като admin, ме изхвърля. Имате ли идея как да редактирам? :)

Настройки изглед коментари
Изберете предпочитания от Вас начин за показване на коментарите и кликнете на "Запиши настройките", за да активирате Вашите промени.
снимка на bulgblatter
bulgblatter
Offline
Регистриран: 20 Ян. 2008

Здеавей,

на прима-виста те изхвърля поради:
1. кеша на браузъра
2. www/non-www

logo
Offline
Регистриран: 21 Авг. 2009

Дай по-подробно описание. Това чисто нова инсталация ли е или има и други модули и съдържание, преди този проблем работил ли е сайта. Коя версия на Друпал. Инсталирани ли са допълнителни модули, теми, точно след какво действие по сайта се появи проблемът.

Сайтовете не се чупят просто така, произволно, а след като е направено по тях нещо погрешно или е активиран лош модул или тема, ако е изтрита информация от базата данни или пък някой файл или папка от сървъра, просто така не става, има си причина.

Кога и как е инсталиран сайта. Ако е правен преди 6 месеца или година с парола от вида 123 или рождената ти дата записана във Фейсбук, то може някой да го е хакнал и да е сменил паролата.

Какво значи "изхвърля ме" - сайтът изчезва, забива, дава бял екран или нещо такова, не е достъпно менюто за администрация, извежда ли сайтът някакво съобщение и ако да - какво е то, правени ли са преди това някакви промени и настройки, инсталирани нови модули, смяна на тема.

С толкова оскъдна информация и при най-голямо желание човек не може да помогне.