Здравей Гост ! Регистрирай се и влез .

Навигация на книгата

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 1 гост online.

Гласуване

Колко тестови Друпал сайта имате?
1-5 бр.
59%
5-10 бр.
16%
10-15 бр.
8%
15-20 бр.
3%
20-30 бр.
3%
30-40 бр.
3%
40-50 бр.
3%
над 50 бр.
5%
Общо гласове: 37

Разпространи

Разпространи съдържание

Drupal идва с два предварително конфигурирани типа съдържание, които са активирани по подразбиране - "страница" и "статия". По подразбиране: В страницата не се публикува информация за автора, времето или коментари. В статията се публикува информация за автора, времето или коментари и автоматично се показва в началната страница. На Администрирай > Управление на съдържанието можете да видите списък с всички достъпни за вашия сайт типове съдържание. Съдържанието на този този списък зависи от това какви модули сте активирали и дали имате създадени допълнителни типове. Щракнете на "редактиране" вдясно от името на типа "страница", за да видите настройките. В тази страница има три блока: "Идентификация", "Формуляр за потвърждение" и "Инфопоток".

Опциите по подразбиране в блока "Инфопоток"

  • Публикувано - определя дали посетителите на сайта могат да виждат съдържанието.
  • Публикувано на първа страница - Ако сте настроили Вашата начална страница да бъде "/node" (както е по подразбиране), тази опция ще публикува материала на главната страница.
  • Фиксиран най-отгоре - материалът ще се появява най-отгоре в списъка.
  • Създаване на нова версия - това ще запази копие от всяка редакция на съдържанието.

Подразбиращите се настройки за коментарите определят дали са позволени коментари за дадения тип съдържание. За да са позволени, трябва да бъде активиран модулът "Коментари". Как става това, вижте тук: Активиране и деактивиране на модули

Допълнителни модули могат да добавят и други опции в този блок.