Здравей Гост ! Регистрирай се и влез .

Навигация на книгата

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 0 гости online.

Гласуване

Колко тестови Друпал сайта имате?
1-5 бр.
61%
5-10 бр.
16%
10-15 бр.
8%
15-20 бр.
3%
20-30 бр.
3%
30-40 бр.
3%
40-50 бр.
3%
над 50 бр.
5%
Общо гласове: 38

Разпространи

Разпространи съдържание

Това все още не е финалната версия, но от Drupal.org считат кода за стабилен и готов за тестване от по-широка аудитория. Описание за това как можете да пробвате новата версия има в файловете INSTALL.txt и UPGRADE.txt. Добре е да направите бекъп на сайта си, преди да преминете към Drupal 6.

Всички текстове в друпал са замразени и не би трябвало да има повече промени по тях. Това означава, че може да започне преводът на Drupal 6.

Ако желаете да помогнете с тестването на новия Drupal, можете да докладвате за открити бъгове, но първо проверете тук: http://drupal.org/project/issues/3060 дали някой не го е направил вече.

Финалната версия на Drupal ще излезе, когато бъдат елиминирани всички critical bugs.

Това е една добра новина. Тествах последната бета версия и като изключим мултиезичността (която, между другото, не работеше заради липсата на поддържащи модули), всичко останало е просто подобрена версия на петицата, без радикални промени в облика и структурата.

Моят съвет е да не бързате да преминавате на шестица, освен ако проектът ви не е чисто нов и нямате нужда от допълнителни модули.

Настройки изглед коментари
Изберете предпочитания от Вас начин за показване на коментарите и кликнете на "Запиши настройките", за да активирате Вашите промени.