Здравей Гост ! Регистрирай се и влез .

Навигация на книгата

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента са 0 потребители и 1 гост online.

Гласуване

Колко тестови Друпал сайта имате?
1-5 бр.
61%
5-10 бр.
16%
10-15 бр.
8%
15-20 бр.
3%
20-30 бр.
3%
30-40 бр.
3%
40-50 бр.
3%
над 50 бр.
5%
Общо гласове: 38

Разпространи

Разпространи съдържание
10 отговори [Последно мнение]
kalata
Offline
Регистриран: 30 Ян. 2008

Здравейте!

Поредният фен на Drupal :)

Изградих един сайт на компютъра си със xampp среда. Сега искам да го кача и във виртуалното пространство.

Препоръчайте хостинг, който да поддържа платформата pls.

Мерси

Настройки изглед коментари
Изберете предпочитания от Вас начин за показване на коментарите и кликнете на "Запиши настройките", за да активирате Вашите промени.
kufeiko
Offline
Регистриран: 26 Ноем. 2007

Хмм, страх ме е да препоръчам директно, за да не се счете за реклама, но мисля, че ако разгледаш по-рекламираните и големи хостинг компании у нас ще си намериш достатъчно приемливо и надеждно решение. Съмнявам се на някой от бг хостингите да не можеш да сложиш Drupal. Поне аз не съм чувал за проблеми.

Ще бъде интересно обаче, ако някой се е натъквал на проблеми да сподели.

 

Моите Drupal дела:
http://all-computing.info - Новините от ИТ бранша
http://patuvame.net - Обичате ли да пътувате?

__________________

Моите Drupal дела:http://all-computing.info - Новините от ИТ браншаСмартити - Направете си умна къща!http://umpc-bg.com - Нетбук блог

admin
Offline
Регистриран: 15 Ноем. 2007

За drupalbg.com се използва хостинг предоставен от www.hostbulgaria.com

fcolor
Offline
Регистриран: 11 Февр. 2008

Здрасти,

Аз представлявам хостинг компания и затова държа да кажа следното: Всеки добър хостинг доставчик може да обслужва Drupal. В България има няколко добри компании и можеш да отидеш при всяка! Системата изисква малко повече ресурси, затова попитай на какъв сървър ще стои уеб сайта ти?

Разликата между нас и другите е, че Drupal е предварително инсталиран и интегриран към няколко от хостинг плановете ни. Активира се с едно натискане от контролния панел на уеб сайта.

Поздрави, Димитър Аврамов, FColor.bg

darkion
Offline
Регистриран: 12 Февр. 2008

Здравей, ако имаш FTP и MySQL Admin достъп можеш са да си качиш и инсталнеш Друпал. Търси хостинг с PHP5, MySQL подръжка. След това просто си ъплоадни всички файлове във www-то на сървъра. След това си създай нова база данни и си редактирай 'sites/default/setting.php'. След това си старитарай: http://mysite.com/install.php (така Друпала си създава таблиците в базата) и после http://mysite.com/. Там си създаваш 1-во админския акаунт.

admin
Offline
Регистриран: 15 Ноем. 2007

Ако хостинг фирмата предлага cpanel контролен панел, провери дали има "Фантастико" - от него може автоматично да инсталираш Drupal, Joomla и т.н. в хостинг акаунта си. Но и без такива екстри не е трудно наистина. Общо взето всеки хостинг ще свърши работа.

kalata
Offline
Регистриран: 30 Ян. 2008

Хей,

Големи благодарности за отговорите!

Оказа се наистина, че реално всеки хостинг с PHP и MySQL съответните версии дават възможност за качествена инсталация на платформата.

Следователно, човек трябва просто да избере достатъчно надеждна компания, за която да е чувал отнякъде или някой да му я е препоръчал.

Поздрави

Imago
Offline
Регистриран: 23 Ноем. 2007

Ако за някой все още е актуално търсенето на хост, ето един, за който има много добри отзиви на drupal.org, а именно http://www.drupalvaluehosting.com/members/order.php

2000 GB disk + 9TB traffic

Много добра е и офертата на www.mmhosting.com

witv1
Offline
Регистриран: 8 Ян. 2008

Аз използвам това, мисля че е най-доброто:

http://www.hostmonster.com/

__________________

A friend to all is a friend to none.

irgnet
Offline
Регистриран: 23 Февр. 2009

На hostmonster много ме дразни политиката им. За подновяване на хостинга цената е двойна. Зарибяват нови клиенти с ниски цени, и като дойде време за подновяване ти го начукват.
За това и повече няма да им ползвам услугите.

dinah
Offline
Регистриран: 28 Ноем. 2017

Някои от българските хостинг доставчици също са на ниво. Двойната цена за подновяване на план е наистина много дразнеща, но специално при https://www.bgocloud.com/drupal-hosting не съм срещала такъв проблем, а и скоростта е много добра. Също гледам да избягвам хостове, свързани с EIG.